Pobga objasnio zašto nije otišao u Barcelonu ili Real Madrid

United mu je dosta veći izazov

Pobga objasnio zašto nije otišao u Barcelonu ili Real Madrid

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba na kraju prošle sezone napustio je Juventus, te je karijeru odlučio nastaviti u Manchester Unitedu.

Pogba se nakon četiri godine odlučio vratiti na Old Trafford u rekordnom transferu od 105 miliona eura. Francuski fudbaler je bio na meti mnogih fudbalskih velikana, ali je na kraju odlučio da se vrati u Manchester United.

Ovaj vezni fudbaler dugo vremena povezivao se s Real Madridom i vjerovalo se da će na Santiago Bernabeu nastaviti karijeru. Ipak, Pogba je ljetos odbio sve ponude osim one sa Old Trafforda.

"U Manchester United sam došao zbog izazova. Imao sam ponude Real Madrida i Barcelone, ali sam izabrao United jer je to za mene veći izazov. Srce je izabralo tako i drago mi je što sam se vratio u ovaj klub. Nadam se da ćemo United vratiti u sami vrh evropskog fudbala zbog toga je za mene ovo veliki izazov", rekao je Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz je dodao da je konačno počeo da igra u pravoj formi, te je priznao da mu je na počeku dosta bilo teško jer je osjećao veliki pritisak zbog visine novca za koji je došao u United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti