"Pobijedit ćemo Liverpool s 3:1, a ja ću dati sva tri gola"

Mladi Haaland predviđa

"Pobijedit ćemo Liverpool s 3:1, a ja ću dati sva tri gola"

Norveški fudbaler Erling Haaland pun je samopouzdanja pred večerašnju utakmicu protiv Liverpooola.

Njegov Red Bull Salzburg ima šansu da se plasira u osminu finala Lige prvaka, a to će učiniti ako aktuelnog šampiona Evrope pobijedi s 1:0, 2:1 ili 3:2 ili sa razlikom većom od jednog gola.

Haaland potpuno vjeruje u ovu senzaciju i pred meč predviđa rezultat.

"Pobijedit ćemo 3:1", kaže mladi Norvežanin kojeg novinar potom pita: "Ti ćeš dati sva tri gola?", "Da", odgovara napadač Salzburga

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nije ni čudo što ovaj klinac od 19 godina ima ovoliko samopouzdanje obzirom da je u aktuelnoj sezoni na 21 odigranoj utakmici postigao 28 pogodaka. U Ligi šampiona je drugi strijelac s osam golova na pet mečeva.

Meč Salzburg - Liverpool počinje od 1855 časova.

Promo

Top Komentari

user1575803350
Ubit ce ih liverpool dva razlike
9 1
Konj konjski
Ovaj stvarno umislio da je neka igracina
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi