21

Komentari (21)

Mele
Grcka se po obicaju brani sa 10 igraca, vidite sinoc protiv italije, brzi Insingne i Imobile, duge lopte od Verratija, po krilima i na liniju sesnaesterca, tesko su ih probili, penal je ih naceo. lome udaraju, dobri u duelima, skokovina. zato moramo ih udrati, Gojak mora biti vise pred golmanom,Hodzic takodje, iza Pjanke, Izet, Saric, Duljevic, Kvrzic..sa sto vise naprijed, Bicakcic i Kolasinac da pritisnu naprijed
Master_ya
Kad se sanse za plasman svedu na minimum ili su u domenu naucne fantastike mi proigramo i svaki put nam treba da neko kiksa a mi da pobijedimo najjace repke, pretezno se ne desi jedno ili drugo kako kad. Odigrali su danas svaka cast momcima ali ljudi moji jel realno da se mi nadamo da cemo dobiti Grke koji su nam rak rana, pa i ako ih dobijemo treba pobijediti zabare. Ja se iskreno nadam da mozemo i hocemo ali brate tesko. Kad smo mi ustvari pobijedili neku od reprezentacija iz tog prvog sesira? Belgiju nekad davno kad i nije bila neka sila. Ali hajde valjda se i nama orvori jednom p se poslozi sve.
RodjeniRA
Sa ovakvom ekipom i pristupom kao danas vjerujem da možemo igrati bilo s kim! Naravno da nas sudija ne unakazi kao protiv Grka i slično!!!!
ISTINA
Nada zadnja umire
K. Tanovic
Slazem se. Rezultat vrijedi 4 boda. Nema sanse da ce Finska dobiti sve 3 do kraja. I za kraj malo geografije. Finska nije Skandinavija!
Mirsad
Misliš da Finska nije skandinavska zemlja? Provjeri, čini se da je Finska više nego skandinavska zemlja - dobar njen dio nalazi se upravo na skandinavskom poluostrvu.
K. Tanovic
I tebe drug treba poslati na casove geografije. Nije da mislim nego znam. Reci to nekom iz Finske i puknuce od smijeha. Nordiska zemlja da, Skandinavija ne. Nor, Sve, Dan. Te 3 su Skandinavija. Lp!
RodjeniRA
Tanovic je upravu reci Fincu da je Skandinavac pa ćeš vidjeti šta će ti reci!
Baho
Opet zavisimo, nadamo se, kalkulisemo... I za kraj malo pravopisa. Drva se slazu pasa ;)
Mele
Skandinavske zemlje, Norveska, Svedska, Finska i Danska, idi u skolu ponovi geografiju, ha ha...Island im je u trgovackoj uniji i Gronland koji je sa Danskom u nekoj zajednici.ali ima samoupravu i svoju vladu.
teddy sheringham
Ne razumijem vas. Pravite nezahvalne i nekorektne kalkulacije. Moramo se vaditi protiv Talijana i nadati da Finci neće pobijediti mrtvu Armeniju kući. Dajte fakat. Ko primi četiri komada u Armeniji i odigra onako ******i i nezaslužuje EP.
sloboda72
Lihtenštajn 1 - 1 Armenija
ratip irats
Jedna, pa druga, pa treca, ici jednu po jednu, pa kako bude. Pustite sad računicu.
Alpasinacxx
Isto tako Armenci imaju bolji međusobni sa nama. Realno, ako u utorak Finci ne pobijede Armence, fine su nam šanse, nekih 60% za odlazak na EP kao drugi.
Bulle
najbolje bi bilo nwrijeseno da igraju finci i armenci a finci idu grcima mozda kiksnu
Rajvosa2019
Sta bi bilo kad bi bilo / 1.problem pogani grci 2. problem momentalno jaki italijani 3. problem nas mentalitet / svake kvalifikacije isto sranje - krenemo lose pa pred kraj sve neko racunanje - ako ovo ako ono
RodjeniRA
Mada su me ovi naši pozitivno iznenadili prekasno su Robertu izrasla muda da neke panjeve ostavi na klupi sto se pokazalo kao pun pogodak! Bojim se da je ipak prekasno za Evra kroz grupe je nam je potrebno nerjeseno Finske i Armenije sa još po jednim kiksom u slučaju da mi ne dobijemo Italiju sto je vrlo moguće! Čisto sumnjam da će mrtvi Grci da Fincima uzmu ijedan bod....
barcaforever
Jest sve to fino, kad bi Grke dobili 1:0
Nadajmo se da cemo pobjediti grke makar sa jedan gol razlike, ali dolaze nam Italijani vala i njih pobijediti ali kako.
vanzemaljac
ima zenica da gori kao prije u neka bolja vremena.
RodjeniRA
Dobit ćemo mi Grke ali nećemo Talijane izuzev ako Pjanic i Dzeko nešto ne srede s Mancinijem! I treba nam Grcka da uzme bod/ove Fincima sto nije realno nimalo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.