Pobjeda FK Sarajevo protiv Muaithera, četiri nova lica u bordo dresu

Prijateljski meč

Pobjeda FK Sarajevo protiv Muaithera, četiri nova lica u bordo dresu

FK Sarajevo koristi reprezentativnu pauzu da dodatno uigra ekipu, a očigledno i da pokuša pronaći nova pojačanja.

Bordo tim je danas u svom Trening kampu u Butmiru odigrao prijateljski meč protiv katarskog Muaither SC-a i slavio pobjedu rezultatom 3:2.

Musemić je u startnu postavu uvrstio sljedeće igrače: Marković, Hodžić, Imamović, Šišić, Milanović, Salčin, Guzina, Cruz, Kurdić, Mustafić, Gudžević.

Fudbaleri Sarajeva su u prvom poluvremenu lagano izlazili na kraj sa protivnicima, pa se na odmor otišlo vodstvom bordo tim od 3:0. Bordo tim je u vodstvo doveo Milanović, dok je do kraja prvog dijela dva gola postiga Guzina.

Na startu drugog poluvremena Musemić je umjesto Milanovića, Gudževića, Šišića i Imamovića u igru ubacio D'Orsija, Jakovljevića, Kurbegovića i Dervišagića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U drugom poluvremenu su gosti stigli do dva gola, pogađali su Salman i Diawara, pa je meč završen rezultatom 3:2.

Današnja prijateljska utakmica je otkrila i četiri nova lica u bordo timu. To su igrači koji borave na probi u FK Sarajevo, a svi su danas dobili šansu protiv katarskog tima. Riječ je o italijanu Francescu D'Orsiju, Arnesu Gudževiću, Dini Kurbegoviću i Andreju Jakovljeviću.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
5 je 5
1 11
milivoje
Bilo ukupno 5 golova,ces***amo
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi