Pobjeda Hradeca, Harbi 90 minuta

Gosti slavili protiv Brna 3:1

Pobjeda Hradeca, Harbi 90 minuta

Brno je danas na svom terenu u okviru 21. kola češke Gambrinus lige na svom terenu dočekalo Hardec Karlove Harisa Harbe. Gosti su slavili 3:1. 

Gosti su poveli već u devetoj minuti utakmice, a strijelac je bio Sisler. Do odlaska na odmor Brno je tražilo put gola gostiju, ali je ostalo 0:1 nakon prvih 45 minuta. 

 

U nastavku nakon deset minuta igre pogodak za goste. Prednost je povisio Hochmeister. Domaći se vraćaju samo šest minuta kasnije. Strijelac je bio Zavadil. Do izjednačenja nisu mogli, a Hradec je pobjedu potvrdio u 91. minuti preko Uškovića. Haris Harba je odigrao svih 90 minuta. 

 

Češka, Gambrinus liga, 21. kolo: 

Brno - Hradec Karlove 1:3 (Zavadil 61/Sisler 9, Hochmeister 55, Ušković 91)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.