Pobjeda pionira Sarajeva u gradskom derbiju

Bordo nade slavile s 1:2

Pobjeda pionira Sarajeva u gradskom derbiju

A. Čaušević

Pioniri Sarajeva su na pomoćnom terenu stadiona Grbavica s 1:2 pobijedili Željezničar. 

Poslije prvog poluvremena gosti su vodili golom Lamadžeme iz 27. minute, da bi Delić na startu drugog dijela udvostručio prednost.

Domaći su u posljednjim minutama smanjili preko Alibašića nakon čega je zbog koškanja isključen golman gostiju Šutković.

Pioniri Plavih nisu uspjeli iskorstiti igrača više za preostalo vrijeme pa je ostalo 1:2 za goste koji su se dodatno približili vodećem Borcu.

FK Željezničar U15 - FK Sarajevo U15 1:2 (Alibašić 66'/Lamadžema 27', Delić 43'

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Željezničar U15: Karić, Dragolovčanin, Zukanović, Alibašić, Bublin, Pašić, Slipičević, Ibrišagić, Golijanin, Jakupović, Omerbašić.

FK Sarajevo U15: Šutković, Delić, Kolenda, Husić, Osmić, Nurković, Lamadžema, Mešić, Duraković, Tabaković, Ljukovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi