Pobjede kadeta Sarajeva, Borca i Zrinjskog

Premijer liga BiH za kadete

Pobjede kadeta Sarajeva, Borca i Zrinjskog

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić

U kadetskoj Premijer ligi BiH danas su odigrana tri susreta 27. kola. Sarajevo je u Tuzli savladao Slobodu sa 2:1, te tako nastavilo sa sjajnim igrama ove sezone.

Sarajevo je povelo u 19. minuti preko Nargalića, da bi u 49. minuti bilo 2:0 za bordo nade. Autogol postigao je Beganović.

Sloboda se ipak vratila pogotkom Brkića u 66. minuti, ali Tuzlaci nisu imali snage za nešto više.

Borac je sa 2:0 savladao GOŠK. Strijelci za Banjalučane bili su Javorac i Rogić sa 11. metara, a treba istaći da su domaći promašili nisu iskoristili još dva penala.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Pobjedu u ovom kolu slavili su i kadeti Zrinjskog nad Mladosti 2:1. Strijelci za domaće bili Škembić i Hečimović (autogol), a za goste Bajrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi