Pobjedom nad Metallegheom se vratiti na pravi kolosijek

Zoran Kokot, napadač Viteza za SportSport.ba

Pobjedom nad Metallegheom se vratiti na pravi kolosijek

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza nakon tri kola u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje imaju samo dva boda  i zauzimaju deveto mjesto. Nakon poraza od Slobode (1:0) u kojem su Vitežani imali veoma dobre prilike da se kući vrate neporaženi, već u srijedu na gradski stadionu u Vitezu dolazi Metalleghe BSI.

Iskusni Zoran Kokot i u ovom susretu predvodit će napada Vitežana, a za naš portal prokomentarisao je prva tri kola, te očekivanja iz duela u srijedu.

"Poveli smo u Širokom Brijegu, uzeli vrijedan bod jer svi znamo ko je Široki Brijeg. Međutim, imali smo kući tu utakmicu protiv Mladosti, iako smo bili bolji sa dosta prilika nismo uspjeli pobijediti i svakako žalimo za time. I onda gostovanje u Tuzli gdje smo zaista imali svoje super prilike i čak jedanaesterac koji nažalost nismo iskoristili. Kako to i biva ako ne postignete gol iz par šansi stigne kazna i tako je i bilo", priča Kokot za SportSport.ba.

Protiv Metalleghea Vitežani idu na pobjedu koja bi im puno značila za nastavak prvenstva..

"Svakako da sada imamo priliku da pred domaćom publikom sve to vratimo na pravi kolosijek, ma da neće biti lako jer Metalleghe ima super ekipu. Mi idemo na pobjedu", jasan je iskusni napadač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon tri odigrana kola tabela u Premijer ligi malo je jasnija, pa smo našeg sagovornika zamolili da prokomentariše stanje na tabeli.

"Ništa novo za gornji dio tabele kad je u pitanju Zrinjski i Željo, a Željo je ipak naš najbolji i najtrofejniji klub i kada su u pitanju prve dvije tri pozicije oni su uvijek tu. Najviše me zadivila Krupa koja je po meni zaista senzacija", dodao je Zoran Kokot, napadač NK Vitez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi