Pobjedu Kopenhagena na Celtic Parku dobro je 'osjetio' i jedan policajac

Neugodan trenutak

Pobjedu Kopenhagena na Celtic Parku dobro je 'osjetio' i jedan policajac

Fudbaleri Kopenhagena pobijedeili su sinoć u gostima Celtic sa 3:1 i na taj način se plasirali u osminu finala Evropa lige. 

U prvom meču u Kopenhagenu bilo je 1:1, baš kao i na Celtic Parku do 85. minute. Tada su svi čekali produžetke, ali Pep Biel je zatresao mrežu domaćina i odveo svoj tim u sljedeću fazu takmičenja. Kasnije je i N'Doye postigao gol za konačni 3:1.

Nakon drugog gola Kopenhagena igrači ovog tima su od sreće naprosto 'poludjeli' pa je jedan od njih prilikom slavlja čak i oborio policijskog službenika.

Policajci nisu dozvoljavali igračima gostujućeg tima prevelik kontakt s navijačima tokom proslave, ali oni baš i nisu mnogo marili za tim te su se ponašali kao da policajaca i nema.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na kraju su ipak policijski službenici uspjeli da smire situaciju i nije se desilo ništa dramatično.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi