Pobuna protiv Ronalda u Real Madridu
Foto: EPA

Trojica igrača traže da ostane na klupi

Pobuna protiv Ronalda u Real Madridu

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda su remizirali na domaćem terenu protiv Atletico Madrida (1:1) u derbiju 31. kola La Lige.

Kraljevski klub je na kraju dobro prošao jer Barcelona nije iskoristila ovaj kiks Madriđana. Real Madrid za nekoliko dana očekuje novi težak ispit kada u okviru četvrtfinala Lige prvaka putuju u Minhen na megdan Bayernu.

Španski mediji objavili su danas da u svlačionici Kraljeva ne vlada baš tako dobra amosfera. Navodno, u toku je pobuna protiv Cristiana Ronalda jer nekoliko njegovih saigrača traži od Zinedinea Zidanea da ga ostavi na klupi.

Kako piše Mundo Deportivo, na razgovoru kod francuskog stručnjaka bili su Toni Kroos, Gareth Bale i Luka Modrić, te su poručili Zidaneu da ostavi Ronalda na klupi. Navodno, oni su nezadovoljni jer Portugalac u posljednje vrijeme igra u dosta lošoj formi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi