Pobuna u PSG-u: Igrači protiv trenera
FOTO - EPA

Nezadovoljni radom Tuchela

Pobuna u PSG-u: Igrači protiv trenera

A. Beganović
Teme:

Aktuelni francuski prvak PSG sinoć je stigao do prve ligaške pobjede u sezoni.

Savladao je PSG s minimalnih 1:0 Metz, a pogodak za velika tri boda postigao je Julian Draxler u sudijskoj nadoknadi vremena.

Međutim, ova vrijedna pobjeda nije u redove francuskog šampiona vratila dobru atmosferu. Naprotiv, ako je vjerovati francuskim medijima, situacija u PSG-u je iz dana u dan sve gora, a navodno je dio igrača nezadovoljan radom trenera Thomasa Tuchela.

Prema pisanju RMC Sporta igrači nisu voljni igrati i međusobno se šale da je jedini plan dodati loptu Neymaru.

Jedan od igrača čije ime se krije je opisao situaciju: "Igramo bez taktike, bez ideje. Tokom utakmice sa Marseilleom stručni štab apsolutno nije imao kontrolu nad situacijom. Kao da nisu ništa mogli promijeniti".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, neki francuski igrači smatraju da Tuchel "gura" Južnoamerikance, a nezadovoljni su i činjenicom da Marquinhos igra defanzivnog veznog umjesto stopera. No, to nije sve, navodno smatraju i da Mauro Icardi mora igrati više.

Uglavnom, ako je vjerovati francuskim medijima, situacija u timu nije dobra, a da li će reagovati bogati vlasnik ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

AmarSahi
Oni kao da namjerno dobijaju crvene kartone, evo i jučer navečer su dobili crveni.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi