Počela čistka u Realu

Isco i Rodriguez na transfer listi?

Počela čistka u Realu

D. Vejo

Okosnicu veznog reda Real Madrida do ove sezone činilu su Isco i Rodriguez. Španac i Kolumbijac drastično su pali formi, pa se to navodi kao glavni razlog čelnika Reala što su na transfer listi ovoga ljeta.

Kako prenose španski mediji ova dva mlada fudbalera od ljeta bi mogla potražiti novu sredinu. Svakako da će zainteresovanih za usluge ovog veznog tandema biti. Priliku iz sjene čekaju mnogi klubovi.

Za Isca nije baš sve tako crno jer on i ne igra tako loše, ali opet nije na onom nivou kakav on može da pruži. Međutim druga priča vezana je za Kolumbijca. On je na salve kritika upućenih od strane Florentina Pereza o blijedim izdanjima, skupio hrabrosti da zatraži povećanje ugovora što je još više razbjesnilo predsjednika Reala.

Iako sada ne vrijedi 80 miliona eura koliko ga je Real platio da pređe iz Monaka, "kraljevski klub" će od njegove eventualne prodaje pristojno zaraditi. Za usluge Rodrigueza navodno su su zainteresovani na Ostrvu, a poznato je da klubovi iz Engleske nisu štedljivi.

Riječ je o gradskim rivalima Cityju i Unitedu, ali u igri je i Chelsea, dok je za Isca trenutno najzainteresovaniji Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi