Počela Liga prvaka: Prvi gol u novoj sezoni zabio "iranski Messi"

U Milanu zasad 0:0, u Lyonu 0:1

Počela Liga prvaka: Prvi gol u novoj sezoni zabio "iranski Messi"

E. Škorić

U Lyonu i Milanu igraju se prvi mečevi nove sezone Lige prvaka.

Inter se na Giuseppe Meazzi muči protiv Slavije, koja je djelovala dosta dobro tokom 45 minuta i čak zaprijetila Handanoviću u par navrata.

Lautaro Martinez je imao najbolju šansu za Inter, kada je pucao malo pored gola gostiju iz Praga, ali ostalo je 0:0. Sve u svemu, Antonio Conte mora nešto napraviti na poluvremenu, pošto njegov tim ne izgleda baš kao favorit koji bi trebao da pobijedi.

Prvi gol u novoj sezoni Lige prvaka pao je u Lyonu, gdje Zenit malo i neočekivano vodi s 1:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Azmoun, kojeg zovu iranski Messi, postigao je u 41. minuti pogodak za slavlje Rusa.

Inter i Slavia su u grupi s Borussijom i Barcelonom koji se sastaju večeras od 21 sat u Dortmundu, dok će u drugom meču Lyonove grupe igrati Benfica i Leipzig od 21h.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi