Počela prodaja ulaznica za meč Sarajevo - Celtic, poznate i cijene!

Spektakl na Koševu

Počela prodaja ulaznica za meč Sarajevo - Celtic, poznate i cijene!

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva naredne sedmice na Koševu igraju protiv slavnog Celtica u okviru prvog pretkola Lige prvaka.

Bordo tim je glavni dio priprema odradio u Sloveniji, dok će završnicu odraditi u glavnom gradu naše zemlje. Već za sedam dana bordo klub igra protiv Celtica prvi meč u kvalifikacijama Lige prvaka.

Jasno je da je Sarajevo dobilo najtežeg protivnika u prvom pretkolu, no utjeha je što direktno idu u treće pretkolo Evropske lige ukoliko budu poraženi od škotskog velikana.

Prva utakmica između Sarajeva i Celtica igra se narednog utorka na Koševu od 19:45 sati, a već od danas navijači bh. prvaka mogu kupiti ulaznice za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bordo tim je na zvaničnoj stranici objavio da se utakmice mogu kupiti od danas u prostorijama Fan Shopa svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 16 sati.

Cijene ulaznica su: Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina Istok 12/10 KM, Tribina Zapad 15/12 KM, a za djecu do 14 godina ulaznica je 2 KM. Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice. Za utakmicu važe sezonske ulaznice 2019/20 i aktivne bijele članske karte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi