Sarajevo kasno sinoć predstavilo novo pojačanje, stiže "odgovor" Celtica!

Škoti se pojačavaju

Sarajevo kasno sinoć predstavilo novo pojačanje, stiže "odgovor" Celtica!

Admin Čaušević

Dvije sedmice su ostale do utakmice prvog pretkola Lige prvaka između Sarajeva i Celtica. 

Oba tima imaju rok do 4. jula da dostave listu igrača koji će imati pravo nastupa u tom dvomeču zbog čega se neki transferi već finaliziraju.

Sarajevo je do sada dovelo nekoliko fudbalera, a posljednja akvizicija bh. prvaka je hrvatski veznjak Mirko Oremušu.

Oremuš je potpisao ugovor sa timom sa Koševa u trajanju od dvije godine, a u Bordo tim dolazi kao slobodan igrač iz redova izrealske ekipe Hapoel Raanana.

U međuvremenu stigao je i "odgovor" Celtica koji je praktično finalizirao angažovanje centralnog defanzivca Christophera Julliena.

Jullien u redove prvaka Škotske stiže iz Toulousea, a bit će plaćen 8 miliona eura. S reprezentacijom Francuske je bio prvak svijeta do 20 godina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj 26-godišnjak je dogovorio sve uslove sa Celticom, a nakon ljekarskih pregleda uslijedit će potpis dugogodišnjeg ugovora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Prepali se husrefa i hebibovica! hahaha
0 3
doa075
Oj naslova, na kakvim ste drogama
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi