Počela prodaja ulaznica za utakmicu Švicarska-BiH

Prijateljski meč u Zurichu

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Švicarska-BiH

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine gostovat će u Zurichu 29. marta kada će odigrati prijateljski meč protiv reprezentacije Švicarske.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju i mogu se rezervisati na ovoj stranici http://www.ticketcorner.ch/schweizer-fussball-nationalmannschaft-ateam-tickets.html?

To će biti prvi susret naše reprezentacije protiv Švicarske koja će biti učesnik sljedećeg Evropskog prvenstva u fudbalu.

Podsjetimo da reprezentaciju Švicarske vodi rođeni Sarajlija Vladimir Petković, a Švicarcima će ovo biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica počinje od 20:30 sati, a kapije stadiona bit će otvorene od 18:00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi