Počeli pregovori, Roma želi jednog od najvećih talenata svijeta

Ajaxov dvojac stiže na Olimpico?

Počeli pregovori, Roma želi jednog od najvećih talenata svijeta

Roma je danas realizovala transfer Ante Ćorića iz zagrebačkog Dinama. Ovaj 20-godišnjak je na Olimpico stigao za osam miliona eura, a Rimljani već razmišljaju o novim pojačanjima.

Prema pisanjima holandskih medija, Roma je već počela pregovore sa Ajaxom, a čelnici Vučice bi u redovima svoje ekipe voljeli vidjeti 25-godišnjeg veznjaka Hakima Ziyecha, ali i super talentovanog Justina Kluiverta.

Podsjetimo, sin legendarnog Patricka Kluiverta je jedan od najvećih talenata svjetskog fudbala, a mladi Justin se već dovodio u vezu sa velikanima poput Barcelone.

Navodno su u Ajaxu voljni prodati Ziyecha, dok će se to desiti nešto teže kada je u pitanju 19-godišnji Kluivert, na kojem u Ajaxu sigurno žele dobro zaraditi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi