Ćorić o idolima i Džeki: On je odakle sam i ja, zato ga obožavam

Mladi Hrvat u Romi

Ćorić o idolima i Džeki: On je odakle sam i ja, zato ga obožavam

Edmir Škorić

Mladi Ante Ćorić danas je potpisao za Romu i nije krio ko mu je bio oduvijek idol.

Širokobriježanin je za šest miliona eura prešao u Romu iz zagrebačkog Dinama, a u novom klubu je igrao njegov idol Francesco Totti.

"Osjećam se fantastično. Došao sam u jedan od najvećih klubova na svijetu i zaista sam sretan. Daću sve od sebe u Romi i jedva čekam da počnem", rekao je Ćorić, pa je dodao:

"Ne mogu stvarno opisati kako se osjećžam. U Hrvatskoj je Roma jako popularna. Svi zaju za Romine navijače i da su najbolji u Evropi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Modrić je moj idol, ali i Totti. On je ovdje legenda, jedan od najboljih veznjaka svih vremena. Sviđa mi se i Edin Džeko, zato što je on odakle sam i ja. Sviđaju mi se i ostali igrači poput El Shaarawyja i De Rossija...", poručio je dragulj Dinama.

Ćorić je u Dinamu igrao od 2013. godine, a za hrvatsku reprezentaciju ima dva nastupa. Ove sezone je odigrao 21 utakmicu za Dinamo u HNL-u i imao je učinak od tri gola i četiri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi