Počelo je: Palo prvo zbogom dresu Argentine

Mascherano odlazi

Počelo je: Palo prvo zbogom dresu Argentine

Edmir Škorić

Argentina nije uspjela da prođe u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, pošto ju je jako dobra selekcija Francuske savladala s 4:3.

U sjajnom susretu u Kazanju Argentinci su ostali uskraćeni za slavlje i ubrzo će napustiti Rusiju, dok Francuska čeka Urugvaj ili Portugal u četvrtfinalu.

Kako se i najavljivalo, dobar dio argentinskih igrača napustit će reprezentaciju, a prvi je to uradio Javier Mascherano.

"Ova priča je završena. Sve smo dali da dođemo do finala, ali sada samo ostajem navijač argentinskog tima. Nadam se da će ova djeca u budućnosti nešto napraviti", izjavio je iskusni veznjak Javier Mascherano.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za očekivati je da slično naprave i još neke zvijezde reprezentacije koja nije uspjela da napravi nešto više unatoč sjajnoj generaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi