Pochettino: Borussia? Možemo pobijediti svakoga

Optimizam u taboru Tottenhama

Pochettino: Borussia? Možemo pobijediti svakoga

Tottenham će večeras u sklopu osmine finala Lige prvaka na Wembleyju ugostiti Borussiju Dortmund.

Pijetlovi ovaj susret dočekuju poslije tri vezane pobjede nad Watfordom, Newcastleom i Leicesterom, a menadžer kluba Mauricio Pochettino vjeruje da njegovi igrači mogu kao pobjednici izaći i iz duela sa Borussijom koji počinje u 21:00 sati.

"Borussia je lider u Bundesligi, iza sebe imaju sjajnu sezone, tako da neće biti lako. Ipak, vjerujem, čvrsto vjerujem, da moj tim može da pobijedi bilo koga", izjavio je Pochettino uoči utakmice.

Optimizam gradi na dobrim igrama Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ako gledamo utakmice od starta decembra, mi smo najbolji u Premier ligi, a svi znamo koliko je to teško. Moji igrači rade sjajan posao, zaslužuju sve pohvale. Iako nas povrede ne zaobilaze, bore se uprkos svim poteškoćama i jako sam ponosan na njih", zaključio je menadžer Tottenhama.

Podsjetimo, Tottenham protiv Borussije na raspolaganju neće imati Dele Allija i Harryja Kanea, a upitan je i Eric Dier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije