Pochettino: Imamo sve da postanemo vrhunski klub

Najavio ostanak u Tottenhamu

Pochettino: Imamo sve da postanemo vrhunski klub

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino najavio je da će ostati na White Hart Laneu.

Argentinac je postao hit na Ostrvu nakon što je uspio sa Tottenhamom izboriti plasman u Ligu prvaka i ostati u utrci za titulu, a već sada se učestalo piše da su interes za njegove trenerske usluge pokazali Manchester United i PSG. 

Ipak, da od napuštanja kluba neće biti ništa potvrdio je i sam Pochettino. 

"Mislim da je za igrače jako važno da ne bude glasina da li će Pochettino otići ili ostati. Ugovor ću produžiti i spreman sam da se takmičim na tržištu sa velikim klubovima i da dovodim igrače koji ćebiti od velike koristi. Budućnost nam je svijetla", izjavio je Pochettino i potom dodao:

"Mi imamo nevjerovatne navijače, odličan stadion i sve ostale prediospozicije da postanemo jedan vrhunski klub", uvjeren je trener Tottenhama. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pochettino je prije preuzimanja Tottenhama vodio Southampton i Espanyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi