Pochettino: Kane je trenutno jedan od najboljih na svijetu

Hvali svog napadača

Pochettino: Kane je trenutno jedan od najboljih na svijetu

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino veliki je fan svog napadača Harryja Kanea, koji igra u fenomenalnoj formi.

Engleski reprezentativac se nalazi na prvom mjestu liste strijelaca u Premier ligi sa 21 postignutim golom, a Pochettino je u hvaljenju otišao toliko daleko da ga je prozvao jednim od najboljih fudbalera svijeta.

"U ovom trenutku, Harry Kane je jedan od najboljih igrača na svijetu. On je vođa i simbol Tottenhama, a osim što je poseban igrač, sjajna je i osoba", riječi su Pochettina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niko ne bi bio sretniji od Pochettina i Kanea kada bi Tottenham na kraju sezone podigao šampionski pehar. Spursi se trenutno nalaze na drugom mjestu sa pet bodova manje od vodećeg Leicestera, a osvajanje titule bila bi prava nagrada za sjajan rad dvojca kluba sa White Hart Lanea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi