Pochettino: Nismo se bojali da će Lloris otići
EPA

Francuz produžio ugovor

Pochettino: Nismo se bojali da će Lloris otići

    U Tottenhamu nisu ni sumnjali da će Hugo Lloris ostati na White Hart Laneu. 

Francuski golman je u četvrtak produžio ugovor sa Tottenhamom i tako stavio tačku na špekulacije vezane za transfer u drugi klub, a svoje zadovoljstvo zbog njegove odluke ne skriva ni trener Mauricio Pochettino. 

"Lloris je pokazao lojalnost u posljednje dvije i pol godine. Nikada se nisam bojao da će otići. Ali, znamo koliko je dobar i da je jedan od najboljih golmana na svijetu", kazao je trener Tottenhama i nastavio:

"Oduvijek se osjećalo da on želi pokazati privrženost klubu i ovo je sjajna prilika za to. Svi naši igrači hoće da budu dio ovog projekta duže vrijeme i to je sjajno za nas. To je dobar singal", dodao je Pochettino. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lloris je prethodni ugovor koji mi je isticao 2020. godine produžio za još dvije godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi