Pochettino zbog Mbappea dobija posao iz snova?

Argentinski stručnjak na prekretnici

Pochettino zbog Mbappea dobija posao iz snova?

E. Ganibegović

Mauricio Pochettino na ljeto bi mogao završiti svoju epizodu na čelu PSG-a.

Klub bi također trebao po isteku ugovora napustiti i Kylian Mbappe koji se nalazi na meti Real Madrida i prelazak u Kraljevski klub sve je izvjesniji.

Mauricio Pochettino odavno se već povezuje s Manchester Unitedom gdje bi navodno trebao da naslijedi njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka koji je tu samo privremeno, a sada španski mediji donose nove informacije.

Naime, uprava Real Madrida planira da smijeni Carla Ancelottija. Iako je Real Madrid prvi u Primeri i osvojio je španski Superkup ove sezone, već je ispao iz Kupa Kralja, a na dobrom je putu da isto učini i u Ligi prvaka, s obzirom na to da je u prvoj utakmici osmine finala poražen upravo od PSG-a (1:0).

Prenosi se da je upravo Mauricio Pochettino prva želja Florentina Pereza, kojega bi htio dovesti i zbog Kyliana Mbappea, kako bi dvojac nastavio sjajnu saradnju koju ima u francuskoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, bitnu ulogu u svemu igraju i odnosi između Pochettina i Leonarda, sportskog direktora PSG-a, koji i nisu baš najbolji.

Šta će biti od svega, ostaje nam da sačekamo ljeto i vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Sta ce biti od svega ostaje nam da vidimo ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi