Pochettino: Želja mi je da se za deset godina vratim u svoj klub s Lionelom Messijem

To bi bila senzacija

Pochettino: Želja mi je da se za deset godina vratim u svoj klub s Lionelom Messijem

E. Čaušević

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino još uvijek je bez posla nakon što je prije nekoliko mjeseci dobio otkaz u Tottenhamu.

Čelnici londonskog kluba odlučili su uručiti otkaz Pochettinu nakon serije loših rezultata što je bilo iznenađenje za sve. Umjesto njega na klupu Tottenhama stigao je Jose Mourinho kojem ne ide baš nešto bolje u odnosu na Pochettina.

Dok čeka pravu ponudu za nastavak karijere Pochettino je dao zanimljiv intervju za Radio de Plata. On je otkrio da mu je želja da se jednog dana vratio u Newell's Old Boyse gdje je počeo svoju igračku karijeru.

Pochettino je siguran da će jednog dana voditi ovaj argentinski klub, a želja mu je da to bude u trenutku ako se Lionel Messi odluči nekada vratiti u ovaj tim.

"Nadam se da ću se vratiti u klub jednog dana. Još uvijek nije vrijeme za to, a nadam se možda da će to biti za deset godina kada se vrati i Lionel Messi, pa da zajedno napravimo velike stvari", rekao je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi