"Vidio sam kako Cassano radi stvari koje Messi nije mogao, šteta što nije imao pameti"
Foto - EPA

Leandro Cufre o bivšem saigraču

"Vidio sam kako Cassano radi stvari koje Messi nije mogao, šteta što nije imao pameti"

M. Šljivak

Poprilično smjelu izjavu je za italijanske medije dao nekadašnji fudbaler Rome Leandro Cufre.

On je istakao kako je Antonio Cassano bio bolji fudbaler od Lionela Messija i izrekao je salve pohvala na račun bivšeg saigrača s kojim je igrao u Romi od 2002. do 2006. godine.

"Imam lijepe uspomene na Andonija. Da je bio malo profesionalniji bio bi među najboljim igračima na svijetu. Bio je izuzetan", rekao je Cufre i nastavio je:

"Malo je bilo igrača kao što je on. Na treningu je radioo šta je god želio, ali nije volio da trenira. Nije bio jedini koji je volio noćne izlaske, no problem su bili treninzi", istakao je Cufre.

Zatim ga je uporedio i s Messijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidio sam kako radi nevjerovatne stvari koje nisam vidio kod Lionela Messija s kojim sam igrao u reprezentaciji. Antonio je bio čudesan, ali šteta što nije imao pameti da dođe do vrha. Mislio je da sve može napraviti bez treninga", istakao je nekadašnji fudbaler Rome.

Cassano je karijeru počeo u Bariju, a pored Rome igrao je još za Real Madrid, Inter, Milan, Sampdoriju i Parmu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi