Počinju pregovori između Amara Beganovića i FK Sloboda o novom ugovoru

Tim s Tušnja želi ostanak kapitena

Počinju pregovori između Amara Beganovića i FK Sloboda o novom ugovoru

Midhat Šljivak

Kapiten FK Sloboda Amar Beganović (20) nastavit će pregovorati s klubom oko novog ugovora.

Talentovani desni bek je svojim igrama privukao veliku pažnju. Mnogi klubovi su pokazali interes za njegove usluge, ali prioritet ima Sloboda.

Ugovor 20-godišnjem desnom beku s tuzlanskim timom ističe na kraju ove sezone. Ipak, obje strane su zainteresovane za produžetak saranje, a kako SportSport.ba saznaje, uskoro će početi pregovori o nastavku saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da će sa Slobodom jesti za stol i razgovarati o nastavku saradnje potvrdili su nam ljudi koji vode brigu o karijeri mladog reprezentativca BiH i njegov ostanak na Tušnju bila bi velika stvar za Slobodu.

Beganović je i ove sezone jedan od najboljih defanzivaca lige, u Premijer ligi je nastupio u ukupno 19 utakmica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Jedan od perspektivnijih igraca u BiH a momak na zemlji stoji ne leti previsoko svaka cast
5 0
Armija
Za koplje iznad svih uz duzno postovanje provjerenih imena, po karakteru, ljudskim kvalitetama, jedan od najperspektivnijih igraca na desnom boku u drzavi, da je imao bolju ekipu uz sebe jos vise bi dosao do izrazaja. Kapiten za primjer
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi