Počinju radovi na stadionu u Novom Travniku

Radovi na stadionu

Počinju radovi na stadionu u Novom Travniku

Samir Mlaćo

Dok nogometaši Novog Travnika biju bitku za opstanak u Prvoj ligi Federacije, njihovi čelnici kluba te odgovorni ljudi u gradu čine sve da Gradski stadion u njihovom gradu što prije bude uslovan za utakmice Prve lige Federacije naše zemlje.

Novotravničani su do sada svoje utakmice igrali u Bugojnu, a u drugom dijelu sezone kao domaći teren prijavili su stadion Pirotu u obližnjem Travniku.

Danas je u ovom gradu potpisan ugovor o izgradnji tribina na stadionu, a zatim je i zvanično objavljeno da će radovi početi za pet dana. Glavni finansijer radova je općina Novi Travnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Izvođač radova je firma Merkez Oil iz Novog Travnika, a današnjem sastanku ispred te firme prisustvovali su vlasnik Uzeir Krnjić, direktor Rahmija Grižić, načelnik Općine Novi Travnik Refik Lendo, predsjednik NK Novi Travnik Mustafa Zahirović, dopredsjednik kluba Anto Bilješko i sekretar ovog kluba Haris Čakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi