Počinju radovi na zapadnoj tribini "Stadiona Rođeni"

Potpisan ugovor sa GD Konstrukcije d.o.o. Mostar

Počinju radovi na zapadnoj tribini "Stadiona Rođeni"

Danas je u prostorijama Veleža potpisan ugovor o izvođenju armirani - betonskih radova i čelične konstrukcije za krov zapadne tribine "Stadiona Rođeni". 

Potpisivanju su prisustvovali i članovi UO FK Velež, Mirsad Rahimić i Selim Isić.

"Nakon što smo poslali zahtjev za ponudu na adrese 4-5 firmi, ponuda od firme GD Konstrukcije doo Mostar koju zastupa direktor Isić Emir, pokazala se kao najpovoljnija i koja iza sebe ima veliki broj sličnih radova izvođenih po najvećim standardima", rekao je Šoše Džemil, direktor kluba i nastavio :

"Početak radova je planiran za 01.08.2018. godine, a vrijeme radova je 70 dana. Ukupna vrijednost radova je 200.000,00 KM.".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež se zahvalio firmi GD Konstrukcije na saradnji, te su iz ovog kluba poručili da se raduju početku radova u sklopu natkrivanja zapadne tribine, na radost svih kojima je Velež u srcu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi