Podatak nakon kojeg će bivši zatvorenik u snovima proganjati Guardiolu!

Nevjerovatan učinak

Podatak nakon kojeg će bivši zatvorenik u snovima proganjati Guardiolu!

A. Čaušević

Pep Guardiola je trener koji teži ka savršenstvu, takav je bio u Barcelonu i Bayernu, a ništa nije drugačiji ni na klupi Manchester Cityja. 


Međutim, nakon jučerašnjeg fijaska protiv Leicester Cityja Guardiola bi trebao ozbiljno razmsliti o promjeni mnogih stvari jer primiti pet golova na domaćem terenu je svakako ponižavajuće.

Manchester City je na Etihadu izgubio od Leicester Cityja sa 2:5, a junak popularnih Lisica bio je bivši zatvorenik, Jamije Vardy.

Čovjek koji je prije 13 godina bio u zatvoru zbog tuče te hodao sa elektronskom narkuvicom je Guradiolinom timu uspio zabiti tri gola iz tri udaraca. Zaista nevjerovatan učinak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vardy je tako posto prvi fudbaler koji je uspio zabiti dva hat-tricka timu kojeg predvodi Guardiola, ranije je to uradio u decembru 2016. godine kada su Lisice slavile s 4:2.

Inače, jedini koji je još tri puta bio strijelac protiv Guardiole je igrač kojem se ovaj trener najviše divi - Lionel Messi. Barcelona je u oktobru 2016. dobila City s 4:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Nemoguće koliko ste vi neobjektivni novinari i naklonjeni jednom igraču. Pa zar morate uvjek nešto navlačiti i pominjati tog Messia. Gore u onom textu o Pjaniću kao ga hvalite i navodite razliku između njega i Ronalda a sada ovde priča o Vardiju a vi opet Messia uzimate u usta kao jedini igrač kojem se Giardiola divi. Daj ba toliko ste providni navijački a kao novinari bi trebali biti ama 100% objektivni.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi