Podbeskidzie i Widzew Lodz podijelili bodove

Gosti kasnim golom Nowaka došli do remija

Podbeskidzie i Widzew Lodz podijelili bodove

U prvom današnjem susretu 15. kola Poljske Ekstraklase Widzew Lodz gostovao je Podbeskidzieu, a ekipe su podijelile bodove. 

Gosti su od samog starta susreta imali inicijativu, a WIdzew je poveo u 19 minuti iz jedanaesterca, precizan je bio Broz. Od tog trenutka domaćin je preuzeo inicijativu, ali rezultat se u prvom poluvremenu nije mijenjao. 

 

U nastavak susreta domaćin je ušao sa željom da dođe do preokreta. U 58. minuti susreta Pawela je postigao izjednačujući pogodak, a samo tri minute kasnije Podbeskidzie je vodio. Strijelac je bio Chimel. Gosti su kasnim golom u 87. minuti preko Nowaka došli do izjednačenja i postavili konačan rezultat na ovom susretu.

 

Poljska Ekstraklasa, 15. kolo:

Podbeskidzie - Widzew Lodz 2:2 (Pawela 58, Chimel 61/Broz 19-pen, Nowak 87)

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.