10

Komentari (10)

NKZ1922
Orasje postoji na osnovu ovakvih sema. Klub je od davnih premijerligaskih dana do danas postalo sinonim za kradju. Koji god klub igra protiv njih nikad ne znas na cemu si. Svejedno im otic u goste i pokrast nekoga. Poserem se na komplet familiju Dominkovic i ti potomcima njihovim, buducim kriminalcima pisam usta
Ante G.
Ako je stvarno kako pise, treba ih u zatvor... Radi gluposti! Cuj trazis pare da namjestis utakmicu, sudija si. Das nekome 100km da ti uplati tiket, na tvoju utakmicu, odsudis sta ti treba, das 100km da podigne neko dobitak za tebe i mirna Bosna. Po 15 godina robije za glupost, bez mogucnosti pomilovanja!
Objektivnost
Nisam nigdje pročitao da se neko zahvalio Veležu jer je skupio hrabrost i pokrenuo ovo sve prije više od godinu i pol.Sve fol veliki klubovi sa armijom navijača i agilnim upravama a šute ko miševi da se neko u savezu nedaj bože ne okomi na njih.Rođeni kapa do poda.
user1593509319
Dominkivic opet glavni u Orasju ponovo ga izabrali sramota
user1605368976
Poštene ljude optužiti,pa gdje to ima?
Glava97
Kenu u zatvor 15 godina
Grohot
A gorazde utakmica protiv Veleza, nista to?
Miko
Citava drzava je korumpirana nazalost a ovi sto padaju to su samo pijuni..
Hakkinen
Ma nije moguće da naše sudije namještaju utakmice.... ja to neću da vjerujem jer su to posteni ljudi hahahaha hahahaha hahahaha. Ako ste krivi.... dabogda nikada više loptu ne vidjeli. Fujjj jadovi zar vrijedite par hiljada km? JADOVI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.