Podnošljiv poraz Wisle, četiri gola Toromanovića

I Milas se upisao u listu strijelaca

Podnošljiv poraz Wisle, četiri gola Toromanovića

A. Beganović

U prvom susretu kvalifikacija za Ligu prvaka rukometaši Monteplliera su na domaćem terenu sa 29:27 savladali Wislu Plock, čije boje brane i bosanskohercegovački reprezentativci Muhamed Toromanović i Ivan Milas.

Montpellier je večeras iskoristio prednost domaćeg terena i u prvom susretu kvalifikacija za Ligu prvaka savladali su Wislu.

No, i poljska momčad sasvim sigurno je zadoovljna rezultatom i za tri dana će pred svojim navijačima pokušati nadoknaditi minus od dva gola.

Inače, najefikasniji u večerašnjem susretu u dresu pobjedničke momčadi bili su Accambray sa osam, te Simonet sa sedam pogodaka, dok su Ghionea sa devet, te Nenadić sa pet pogodaka bili najefikasniji kod poraženih. Toromanović je postigao četiri gola, dok se Milas jednom upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.