Podolski o svom oproštaju: Bilo je kao u filmu
FOTO: EPA

Rekao 'zbogom' reprezentaciji

Podolski o svom oproštaju: Bilo je kao u filmu

Sinoćnja prijateljska utakmica između Njemačke i Engleske bila je u znaku Lukasa Podolskog. 

Legendarni njemački fudbaler je u oproštajnom meču zabio prekrasan gol za pobjedu protiv Engleske (1:0), a nakon utakmice bio je naprosto oduševljen.

"Bilo je kao u filmu. Ostvarili smo pobjedu, a strijelac jedinog gola sam bio ja. Ovo je najbolji način za reći zbogom. Ponosan sam na ovih 13 godina koje sam proveo u reprezentaciji i moram priznati da sam se sada naježio od ovakvog dočeka", izjavio je Podolski. 

Nakon utakmice saigrači su pobjednički bacali Podolskog u zrak, a onda je on otišao kod navijača i zapjevao zajedno s njima. Sve to je zabilježio i mobitelom. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi