Podolski se javio prijatelju: "Vodi me u taj klub"
EPA

Bila bi to bomba

Podolski se javio prijatelju: "Vodi me u taj klub"

Proslavljeni njemački napadač Lukas Podolski izrazio je želju da obuče dres Boce Juniors.

Poznato je kako klub iz Buenos Airesa važi za jedan od najzanimljivijih na svijetu. Prošlog ljeta ponudi "Xeniezesa" nije odolio Daniele De Rossi, a iz Evrope bi, po svemu sudeći, mogao uskoro stići i Lukas Podolski.

Otkrio je to na Instagramu Peruanac Carlos Zambrano s kojim se Podolski poznaje još iz vremena kada su obojica igrali u Bundesligi.

"Boca je drugi svijet, to je druga galaksija. Mnogo se prati i u Evropi", rekao je Zambrano, pa potom dodao:

"Podolski mi je čak napisao u poruci: 'Brate, vodi me u Bocu'. Sa zadovoljstvom, odgovorio sam, siguran sam da bi eksplodirao ovdje. Više puta smo se kroz karijeru susretali na terenu i ostali smo u dobrim odnosima."

Podsjećanja radi, Podolski od januara nastupa u Turskoj za Antalyaspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi