Podrinje se pojačalo, stigao iskusni Jevtić

Klub iz Janje slaže igrački mozaik

Podrinje se pojačalo, stigao iskusni Jevtić

Fudbaleri Podrinja pod budnim okom trenera Senada Hadžića vrijedno se pripremaju za narednu sezonu.

Tim iz Janje u narednu sezonu 1. lige Republike Srpske ulazi s velikim ambicijama, čemu u prilog ide i činjenica da se svakodnevno radi na jačanju igračkog kadra, a najnovije pojačanje je Marko Jevtić.

Ovaj fudbaler javnosti u našoj zemlji ostao je upamćen zbog gubitka bubrega u jednom meču Premijer lige BiH, a u Podrinje stiže iz Viteza, čiji je dres nosio u protekle tri godine.

Tridesetšestogodišnji Jevtić će svojim dolaskom osnažiti konkurenciju u zadnjoj liniji, a vrijedi podsjetiti da je osim Viteza još igrao za Borac, Radnik, Rudar Prijedor, Žepče i Slobodu iz Užica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije Jevtića u Podrinje su stigli Blaško Guzian, Husein Musić, Milun Avramović, Stefan Rakić i Jovan Zarić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi