Podrinje slavilo u gostima

11. trijumf u sezoni

Podrinje slavilo u gostima

M. Jakovljević

Fudbaleri Podrinja iz Janje savladali su kao gosti ekipu Slavije rezultatom 2:0 i tako dva kola prije kraja regularnog dijela takmičenje obezbijedili učešće u Ligi za prvaka.

Janjarci su do pobjede stigli lakše nego što se to očekivalo. Mrežu domaćina načeo je Vujić u 8. minutu, a konačan rezultat positgao je Janjić minut prije odlaska na pauzu.

Posao im je bio olakšan jer je Slavija od 47. minuta igrala sa igračem manje, pošto je crveni karton dobio Duško Radosavljević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Pribojavali svo se Slavije, ali ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice i uspjeh nije izostao. Čestitke mojim igračima na pobjedi, a domaćinu na fer i korektnoj igri", rekao je trener Podrinja Senad Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi