7

Komentari (7)

user1614932756
To je trenutno isto da kazete da hoce da ide u velez
epa
Covjek nikad nije izrazio zelju da ide u barcelonu. prvo u barcelonu ovakvu kakva jeste niko ne zeli drugo prije ce izabrati i PSG (zbog finansija njegova zemlja i sve ostalo), Juve ( vec bio tamo osjeca se kod kuce) ili Real (kao sto se vec povezivao sa realom koji odgovara francuzima sto se vidi iz prilozenog koliko je bilo francuza i svi su manje vise uspjesni) i na kraju najvjerovatnija opcija ostati u manchesteru narednih 5 godina uz ogromnu platu...
Mehaga
Trenutno niko ne zeli u barcelonu,s obzirom kakvu ekipu imaju i trenera
Laporta
Bez obzira na igrački roster,Barca je svakome zanimljiva ...
salt_city
Griješiš, barcelona trenutno nikom nije zanimljiva a za koju godinu ce bit kao prije 20 tak godina, kad su vecinom holandjani igrali u barci, i to lose igrali..borili su se tih godina za jednu od 3,4 pozicije da mogu uopste igrat ligu prvaka..
vence
Real, Juve ili ostanak u Manu.. cetvrta opcija ne postoji
19211921
A zasto bi u barcelonu uopce?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti