Pogba iskazao nezadovoljstvo poslije remija

Francuski veznjak želi da se ekipa što prije trgne i vrati pobjedama

Pogba iskazao nezadovoljstvo poslije remija

Eldar Ganibegović

Veznjak Manchester United Paul Pogba je poslije remija svoje momčadi protiv Southamptona rekao kako nije zadovoljan, te da se njegova ekipa treba što prije vratiti pobjedama.

Crveni đavoli su bili bolji protivnik na ovome meču, međutim nisu uspjeli doći do pobjede.

"Naravno, htjeli smo da pobijedimo, a odigrali smo nerijšeno kod kuće kada smo mislili da nam sve ide na ruku. Promašili smo prilike i poklonili jedan bod. Uzimamo ga, nismo izgubili opet ali i dalje moramo da se trgnemo i probudimo i vratimo pobjedama", rekao je Pogba nakon meča.

United je u tijekom susreta ostao bez svoja dva napadača, Lukakua i Ibrahimovića. Šveđanin će van stroja biti mjesec dana, dok će Belgijanac propustiti naredna dva susreta svoje momčadi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada imate Romelua znate kako igra, otežava defanzivcima i stvara mnogo prostora. Njegov izostanak je veliki hendikep, ali ima igrača koji mogu da uđu i pruže neke druge stvari da bi se popunila rupa neigranjem Lukakua", dodao je veznjak Crvenih đavola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti