Pogba je sinoć nakon meča pokazao kako lider treba da se ponaša

Stao iza svojih saigrača

Pogba je sinoć nakon meča pokazao kako lider treba da se ponaša

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su sinoć na domaćem terenu od Tottenhama (0:3) u derbiju trećeg kola Premiershipa.

Crveni đavoli su igrali veoma dobro u prvom poluvremenu i imali su nekoliko odličnih prilika da dođu do prednosti, ali ostalo je 0:0. U drugom dijelu Tottenham je razbio United. Gosti su koristili svaku grešku domaćeg tima i na kraju su Old Trafford napustili s tri boda.

Nakon utakmice novinarima se obratio Paul Pogba oko kojeg se u posljednje vrijeme dosta špekulisalo da će napustiti klub. Ipak, ovaj put francuski fudbaler je odlučio stati iza svojih saigrača i prvi put nakon dugo vremena pokazao je kako se jedan lider treba ponašati.

"Čak ni mi ne razumijemo šta se desilo. Igrali smo jako dobro, a onda smo primili dva gola i sve se raspalo. Imali smo utakmicu i kontrolisali je, a čak smo nastavili napadati kod 0:3 i pokazali karakter. Navijači su zaista bili iza nas i bodrili nas. Ovo ne treba da nas uzdrma i siguran sam da ćemo se iz svega vratiti jači nego ikad. Žao nam je i razočarani smo, ali idemo dalje", rekao je Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi