Pogba: Mama je uvijek znala da ću se vratiti

Francuz se vratio na Old Trafford

Pogba: Mama je uvijek znala da ću se vratiti

Francuski fudbaler Paul Pogba vratio se u Manchester United.

Pogba je kasno sinoć stavio potpis na petogodišnji ugovor, a Manchester ga je Juventusu platio 105 miliona eura i učinio ga najskupljim fudbalerom ikada.

Ovaj vezni fudbaler bio je oduševljen nakon povratka u Premiership, te je rekao da se osjeća kao da se vartio kući.

"Nemam riječi, iskreno, nemam. Osjećam se kao da sam se vratio kući. Kao da sam samo otišao na odmor i sada se vratio kući. Sretan sam što sam sreo sve iste ljude. Ma sjajan osjećaj. Rekao bih da je to sudbina. Prvo mi je mama rekla da ću se vratiti, a ja sam joj odgovorio 'Nikad ne znaš, vidjet ćemo'. A meni je to velik izazov, vratiti se odakle sam došao, gdje sam odrastao, počeo", rekao je Pogba za klupsku stranicu pa nastavio:

"Nisam dovršio što sam započeo ovdje, pa sam došao dovršiti posao. I mama mi je rekla 'Tvoja je majka uvijek u pravu!' Baš dobro. Ovaj je klub stvoren da osvaja titule, velike stvari. Fokusirat ću se na to, i to je to! Spreman sam".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba će u Unitedu vjerovatno zadužiti dres sa brojem šest.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi