Pogba: Nadamo se osvajanju Lige prvaka

"Juve smo i moramo pobjeđivati"

Pogba: Nadamo se osvajanju Lige prvaka

Edmir Škorić

Juventus se poigrao s Celticom u osmini finala, pa se s ukupnih 5:0 plasirao u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.

Stara dama je u Glasgowu s 3:0 slavila protiv Celtica, a momčad škotskog prvaka je u Torinu poražena s 2:0. Čini se da bi Juve konačno mogao i u Evropi nešto više naraviti. Alessandro Matri nije previše optimističan...

 

"Znamo da novine vole pretjerivati. Naš primarni cilj je ''scudetto'', a evropski naslov nam je san", kaže Matri, dok njegov suigrač Paul Pogba drugačije misli.

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne znam koliko daleko možemo, ali nadamo se osvajanju Lige prvaka. Moramo nastaviti igrati ovako jer znamo da je svaka utakmica teška. No, mi smo Juve, mi moramo pobjeđivati", rekao je Pogba.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti