Pogba najavio odlazak iz Juventusa?

Otkrio Messiju da želi igrati s njim

Pogba najavio odlazak iz Juventusa?

Endin Čaušević

Fudbaler Juventusa Paul Pogba prije nekoliko dana priznao je da ima želju da igra zajedno sa Lionelom Messijem.

Španski mediji danas su prenijeli informaciju da je francuski fudbaler u ponedjeljak na ceremoniji dodjele Zlatne lopte rekao Messiju da želi da igra s njim, te priznao da ozbiljno razmatra ponudu Barcelone.

Navodno, Pogba će na ljeto nakon Evropskog prvenstva sigurno napustiti Juventus, a kao sljedeća destinacija navodi se Barcelona. Kako piše Mundo Deportivo, Pogba je već angažovao svog agenta Mino Raiolu da počne pregovore sa katalonskom ekipom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogba se nalazi na meti mnogih evropskih klubova, ali je izjavom da želi igrati s Messijem obradovao čelne ljude Barcelone. Katalonska ekipa već neko vrijeme traži zamjenu za Andresa Iniestu, a čini se da će to upravo biti Pogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi