"Pogba ne može ni kopačke čistiti velikanima koji su nosili dres Manchester Uniteda"

Žestoke kritike za Francuza

"Pogba ne može ni kopačke čistiti velikanima koji su nosili dres Manchester Uniteda"

Endin Čaušević

Legendarni engleski napadač Alan Shearer odlučio je komentarisati sitauciju u Manchester Unitedu, odnosno sukob Josea Mourinha i Paula Pogbe.

Engleska javnost već danim bruji o lošim odnosima Pogbe i Mourinha, a navodno je francuski napadač poručio čelnicima Uniteda da će otići u januaru ukoliko Portugalac ne dobije otkaz. Zbog toga se oglasio i legendarni Shearer koji je žestoko kritikovao veznjaka Crvenih đavola.

"Pogba je još jednom pokazao da je jadan. Na utakmici protiv West Hama ga je Mourinho morao izvesti s terena jer je bio tako loš i ništa ne daje ekipi. Eto, on je najskuplji igrač Uniteda svih vremena. To recite sebi, pa zastanite i sjetite se svih velikana koji su nosili dres tog kluba. On jest svjetski prvak, ali ne može ni kopačke čistit igračima koji su igrali za United", rekao je Shearer.

United se nalazi u veoma lošoj rezultatskoj formi, a sigurno da veliki udio u tome ima i loša atmosfera u ekipi. Pored Pogbe na udaru Mourinha našao se i Alexis Sanchez koji je meč protiv West Hama odgledao s tribina i prema svemu sudeći neće se tako brzo vratiti u prvi tim.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Upravu je
10 4
GGMU
Istina al ja mislim da ce on proigrat mad Mou ode
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi