Pogba poslao poruku podrške Donnarummi

Naišao na velike kritike na Twitteru

Pogba poslao poruku podrške Donnarummi

Endin Čaušević

Paul Pogba prošlog ljeta odlučio je napustiti Juventus i preći u Manchester United za 105 miliona eura što je rekord u fudbalu.

Iako je Juve na sve sile pokušao da zadrži francuskog reprezentativca na kraju je Pogba odlučio da se vrati u United. U sličnoj poziciji ovog ljeta nalazi se mladi golman Milana, Gianluigi Donnarumma, koji je odbio produžiti ugovor s Rossonerima jer ima želju da promijeni sredinu.

Donnarumma je ovim potezom izazvao veliki bijes kod navijača Milana, a jučer je na Evropskom prvenstvu do 21 godine koje se igra u Poljskoj doživio veliku neugodnost kada su ga italijanski navijači zasuli lažnim novcem. To je bila poruka da mu je novac važniji od kluba koji mu je dao šansu da se pokaže svijetu.

Međutim, nisu baš svi protiv mladog 18-godišnjeg golmana Milana. Poruku podrške danas mu je poslao Pogba koji mu je poručio da će on uskoro biti najbolji golman na svijetu. Naravno, komentari na ovaj status igrača Uniteda su bili brutalni na račun Pogbe i Donnarumme, pa ih nećemo spominjati.

"Donnarumma će uskoro biti najbolji na svijetu. Zaslužuje samo poštovanje od svih za sve ono što je postigao u dosadašnjoj karijeri", napisao je Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi