Pogba se nikad nije oprostio od saigrača kao od Fellainija

Oglasio se na Twitteru

Pogba se nikad nije oprostio od saigrača kao od Fellainija

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Marouane Fellaini napustio je Manchester United u samom finišu januarskog prelaznog roka.

Fellaini je odlučio da je vrijeme da napusti United gdje je prije nekoliko godina stigao kao veliko pojačanje iz Evertona, ali nije opravdao tu ulogu. Kada je postalo jasno da je višak u ekipi i da Ole Gunnar Solskjaer ne računa na njega odlučio je da prihvati bogatu ponudu iz Kine.

Belgijanac će karijeri nastaviti za Shandong Luneng Taishan, a još uvijek nije poznato koliko će Crveni đavoli zaraditi od ovog transfera. Navijači su se obradovali što je Fellaini konačno napustio Old Trafford, no bilo je i onih koji nisu bili toliko sretni.

Jedan od njih je i Paul Pogba koji je bio u veoma dobrim odnosima s Fellainijem. Očito ga je njegov odlazak pogodio, a Pogba je odlučio preko Twittera poslati poruku sada već svom bivšem saigraču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Brate želim ti sve najbolje u novom klubu. Nedostajat ćeš mi ovdje čovječe. Hvala za sve savjete i pomoć koju si mi dao. Malo je prave braće poput tebe u fudbalu. Volim te brate", napisao je Pogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi