Pogba sretan zbog gola s penala: Imao sam povjerenje trenera i saigrača

Promašio protiv Burnleyja, ali se ispravio protiv Young Boysa

Pogba sretan zbog gola s penala: Imao sam povjerenje trenera i saigrača

Francuski vezni fudbaler Paul Pogba zadovoljan je jer su mu saigrači i trener Jose Mourinho ukazali povjerenje da šutira penal protiv Young Boysa. 

Pogba je sinoć odigrao zaista sjajnu utakmicu protiv švicarske ekipe te je postigao dva gola, a jedan od njih je bio s penala.

Podsjetimo, on je prije nekoliko dana promašio penal na gostovanju protiv Burnleyja, ali to očito nije smetalo njegovim saigračima i treneru da mu ponovo ukažu povjerenje.

"Sretan sam što su golovi koje sam postigao odlučili da na kraju pobjedimo utakmicu. Ako sam već u stanju da to uradim, pomoći ću klubu koliko god mogu. Ako mogu postići gol ili upisati asistenciju, onda je to sjajno", rekao je Pogba i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam imao nikakve dileme d li ću izvesti penal ili ne. Znao sam da sam promašio protiv Burnleyja. Hart me je nadmudrio tada, ali nisam mogao dva puta napraviti istu grešku. Imao sam povjerenje igrača, pustili su me da izvedem penal, a također sam imao i povjerenje trenera", poručio je Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi