Pogba zaustavio Lemara na putu do Arsenala?

Dao mu savjete

Pogba zaustavio Lemara na putu do Arsenala?

Edmir Škorić

Arsenal je pokušao da dovede Thomasa Lemara, ali Francuz je ostao u Monacu.

Lemar je jučer briljirao u pobjedi Francuske nad Holandijom, a posljednjih sati prelaznog roka navijači Arsenala iščekivali su ga na Emiraesu.

Čak je i The Sun jučer objavio kako je Monaco prihvatio ponudu Arsenala, koji je navodno platio 92 miliona funti za mladog 21-godišnjeg Francuza.

Da je došlo do transfera, Lemar bi postao najskuplje pojačanje u Arsenalovoj historiji. Topnici su imali želju dovesti Lemara, a onda možda Alexisa Sancheza prepustiti Cityju, ali sve je to ostalo samo na špekulacijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A na Otoku se danas pojavila informacija kako je Paul Pogba, veznjak Manchester Uniteda i Lemarov saigrač iz reprezentacije, igrača Monaca odgovorio od dresa Arsenala. Ostat će tajna da li je Pogba zaista utjecao u Lemarovoj odluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti