Arsenal i City dogovorili Sanchezov transfer: Čeka se Lemar
Foto: EPA

Ukoliko Arsenal pronađe zamjenu, Alexis odlazi na Etihad

Arsenal i City dogovorili Sanchezov transfer: Čeka se Lemar

Britanski mediji izvještavaju da su Arsenal i Manchester City jutros postigli dogovor o transferu Alexisa Sancheza.

Naime, Arsenal je pristao na naknadu od 60 miliona funti za sjajnog čileanskog napadača, ipak on neće krenuti put Etihada ukoliko Arsenal do kraja dana ne pronađe adekvatnu zamjenu, a špekuliše se da je najveća želja Topnika, fudbaler Monaca, Thomas Lemar.

Britanski mediji navode da su čelnici dva kluba postigli usmeni dogovor, a ukoliko Thomas Lemar danas potpiše za Arsenal, Sanchez će, gotovo sigurno, preći u Manchester City.

Podsjetimo, Arsenal j,e navodno, danas uputio ponudu vrijednu čak 90 miliona funti za Monacovog Thomasa Lemara, pa se sada na Emiratesu čeka odgovor Kneževa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi