Poginuo fudbaler Guingampa
Foto: Guingamp

Tragične vijesti iz Francuske

Poginuo fudbaler Guingampa

Upravo stižu tužne vijesti iz Francuske. Napadač Guingampa, Nathael Julan, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Pordicu (Cotes-d'Armor). 

O teškoj saobraćajnoj nesreći u Pordicu danas su obavješteni vatrogasci, a kada su stigli na lice mjesta vidjeli su da je automobil izletio sa ceste.

Za volanom je bio nastradali Nathael Julan. U trenutku tragične smrti Julanu su bile 23 godine.

Nahtael Julan je karijeru počeo u Le Havreu, da bi u Guingamp stigao u januaru 2018. godine. Ljetos se vratio u Guingamp nakon posude u Valencienesu...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Klub je duboko pogođen nakon što je danas saznao za nesreću i smrt svog igrača Nathaela Julana. Na ovaj dragičan dan, svi članovi kluba se udružuju kako bi izrazili svoje saučešće porodici Nathaela", oglasili su se danas iz Guingampa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti